sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Valmiiksi 20 viikossa!

Kevät ja projektina valmistuminen!

Blogini idea lähti siitä, etten ole saanut Kemian opintojani loppuun toivomassani ajassa. Luin gradutakuu blogisivuilta artikkelin "kuinka saada gradu valmiiksi 20 viikossa":
http://www.gradutakuu.fi/2010/05/05/gradu-valmiiksi-20-viikossa/
Ajattelin, että sen olisi pakko onnistua, sillä olenhan jo aloittanut graduani. Graduuni kuuluu kirjallinen ja kokeellinen osio, sekä tilastollinen tulosten tarkastelu. 20 viikkooni kuuluu myös yksi matematiikan tentti 20.3. Tähän lisätään vaikeusasteeksi se, että käyn päivät töissä. Kuulostaa paljolta, mutta olen gradussani jo melko pitkällä. Toivon siis, että lisääntyvä auringonpaiste saa minuun puhtia, sillä olen kyllästynyt ainaseen sitkutteluun. Sittenkun gradu on valmis, voin urheilla, viettää enemmän aikaa kavereiden kanssa, matkustella ja kaikkea mitä ikinä keksinkään!

Lähtölaskenta alkaa maanantaina 4.3.13 ja 10 viikon päästä, viikolla 19 pitäisi olla tentti ja kirjallinen osio tehtynä. Tämän jälkeen olisi 10 viikkoa aika tehdä kokeellinen osio, sekä tilastollinen tarkastelu loppuun. 20 viikkoa tulee täyteen siis viikolla 29. Tarkoituksenani on päivittää blogiani ainakin kerran viikossa. Kiitos kun luit ensimmäisen blogipäivitykseni. Tästä se lähtee gradujuna puksuttamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti