lauantai 8. kesäkuuta 2013

Välillä sitä matematiikkaa

Minulla on tosiaan vielä yksi matikan tentti tekemättä. Kävin sitä yrittämässä maaliskuussa, mutta pieleen meni, sillä olin sairaana sitä ennen. Positiivista siinä tentissä oli kuitenkin se, että ensimmäinen ja ainoa tehtävä jonka tein oli mennyt oikein. Että nyt vain opettelemaan ne viisi muuta kysymystä. :D Uusinta on 19.6 ja seuraavaa saakin odottaa elokuuhun. Tänään sitten aloitan tenttiin opiskelun.

Teen töissä tällähetkellä tuurauksia omien töiden lisäksi, niin olen ollut aivan poikki töiden jälkeen. Useampia projekteja on lähiaikoina tulossa ja vanhoja lopetettavana, joten Gradu ei kyllä ole yhtään edistynyt. Nyt parin viikon graduhuilin jälkeen on otettava taas härkää sarvista.

Ulkona on kaunis aurinkoinen ilma. En kuitenkaan kuvailisi itseäni kesäihmiseksi. Valo saa minut keväisin kyllä liikkeelle, mutta kesäisin ihailen auringon paistetta mieluummin poissa suorasta valosta. Auringossa oleilusta tulee huono olo ja palan helposti. Olen mieluummin varjossa, verhoudun vaatteisiin, puuhailen jotain tai uin. Lenkilläkin käyn vasta illalla kun on viileää. Tällaisia asioita ei oikein voi sanoa missään ääneen, sillä suurin osa tutuistani on kesäihmisiä. Talvella minulla on hyvä olla ja se on juuri sitä aikaa kun useimmat valittavat kylmyyttä. Yleisesti ottaen en puhu koskaan säästä, koska se ei vaikuta minuun niin vahvasti.

Siispä sisällä tai varjossa terassilla matikan tenttiin lukeminen ei ole minulle tuskaa. Se on minulle ihan okei. Tuntuu siltä, että muut näkevät siitä enemmän vaivaa. :) Ihmiset ovat erilaisia ja minä olen tämmöinen, kuumuuden välttäjä.