tiistai 12. marraskuuta 2013

Ja nyt taas tökkii


Tänään ja eilen kirjastolla... Keskittyminen ei onnistunut niin millään. Luin jotain todella "kiinnostavia" tekstejä netistä kuinka peliteollisuus on muuttanut suomen ja muuta mielenkiintoista. Mitähän nyt oikein tapahtui kun ei enää suju. Pari päivää sitten lähetin kirjallista osaa ympäriinsä ja nyt kokeellinen osio tökkii ja pahasti. kaipa tässä olisi pitänyt ajatella välillä jotain muuta. Kokeilen viikonloppuna uudelleen paremmalla fiiliksellä.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Ja taas lähtee!

Loppukiri vaan kiihtyy. Viimeaikoina olen ollut kirjastossa sitten yhä vain useammin. Olisiko viime viikolla tullut 15 tuntia kasaan. No jokatapauksessa työ lähti tänään kaikille mahdollisille tahoille ihmeteltäväksi ja korjailtavaksi. Nyt olen tekemässä kokeellista osiota. Siihen ei oikein saisi tuhlata aikaa tätä kuuta pidemmälle, mutta... Katsotaan. Jos vauhti pysyy samana, sen pitäisi onnistua.

Vilkaisin Hikipedian määritelmää Pro Gradusta ihan mielenkiinnosta
http://hiki.pedia.ws/wiki/Pro_gradu oli kyllä välillä ihan tippa linssissä nauramisesta.

Paras lause oli ehkäpä tämä:
"Yliopiston kannanoton mukaan Pro Gradussa mitataan opiskelijan tieteellistä kypsyyttä, käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tässä mitataan kuinka kypsynyt opiskelija on tieteeseen."